Pexels Унгария беше в групата на смъртта - F, завършвайки на

...
Pexels Унгария беше в групата на смъртта - F, завършвайки на
Коментари Харесай

Сериозно наказание за националния отбор на Унгария

Pexels 

Унгария беше в групата на гибелта - F, завършвайки на 4-ото място с актив от 2 точки и не съумя да се класира за елиминационната фаза. Едно от прегрешенията на унгарската аудитория е освиркването на химна на Германия в последния мач от групата.

УЕФА наказа националния тим на Унгария да изиграе три домашен срещи пред празни трибуни, осведомят от централата.

Решението е взето от Дисциплинарната комисия на УЕФА след случаите по време на мачовете на " маджарите " от европейското състезание против Португалия (0:3), Франция (1:1) и Германия (2:2). Поведението на почитателите на Унгария е несъмнено като дискриминационно, предава БНР.

Унгария получава наказване от три мача, само че третият ще е с конвенционален темперамент с изпитателен период от 2 години след решението.

Освен това, Футболната федерация на Унгария е санкционирана със 100 000 евро. Също по този начин на трите мача без аудитория Унгария би трябвало да показва и банер с хаштаг EqualGame с логото на УЕФА.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР